Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 6067:2008 Масло вершкове та спреди. Методика визначання коефіцієнта термостійкості

Дата початку дії

01.07.2009

Дата прийняття

31.12.2008

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 31.12.2008 № 525 Про затвердження національних стандартів, національного класифікатора, змін до національних стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 30.07.2007 № 167, від 12.12.2007 № 357

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6067:2008

Розробник

Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)