ГОСТ (Міждержавний стандарт) Класифікатор по видам документів ГОСТ (Міждержавний стандарт) ГОСТ 13195-73 Вина, виноматеріали, коньяки і коньячні спирти, соки плодово-ягідні спиртовані. Метод визначення заліза Недіючий ГОСТ 13196-93 Пристрої автоматизації резервуарних парків. Засоби вимірювання рівня і відбору проб нафти й нафтопродуктів. Загальні технічні вимоги та методи випробувань Діючий ГОСТ 13201.1-93 Ферросілікохром. Метод визначення хрому (ІСО 4140-79) Діючий ГОСТ 13229-78 Профілі сталеві гнуті зетовий. Сортамент Недіючий ГОСТ 13262-79 Скрепери причіпні. Правила приймання та методи випробувань. Зі змінами № 1, 2 Недіючий ГОСТ 13267-73 Машини електричні обертові і безпосередньо з`єднувані з ними неелектричні. Висоти осі обертання і методи контролю Недіючий ГОСТ 13281-93 Верстати зубошевінговальні. Основні розміри. Норми точності і жорсткості Діючий ГОСТ 13324-94 Вугілля кам`яне. Метод визначення дилатометрічних показників в приладі Одібер-Арну (ИСО 349-75) Діючий ГОСТ 13344-79 Шкурка шліфувальна тканинна водостійка. Технічні умови. Зі змінами № 1, 2, 3 Недіючий ГОСТ 13345-85 Жерсть. Технічні умови. Зі змінами № 1, 2, 3 Недіючий ГОСТ 13379-82 Нафта. Метод визначення вуглеводнів С1-С6 методом газової хроматографії. Зі змінами № 1, 2 Недіючий ГОСТ 13384-93 Перетворювачі вимірювальні для термоелектричних перетворювачів і термоперетворювачів опору. Загальні технічні вимоги та методи випробування Діючий ГОСТ 1341-97 Пергамент рослинний. Технічні умови Діючий ГОСТ 13425-93 Маса деревна. Метод визначення фракційного складу Діючий ГОСТ 13448-82 Грати вентиляційні пластмасові. Технічні умови Недіючий ГОСТ 13449-82 Вироби санітарні керамічні. Методи випробувань (СТ СЭВ 2683-80) Недіючий ГОСТ 13451-77 Матеріали полешпатові й кварц-полешпатові для скляної промисловості. Технічні умови Недіючий ГОСТ 13469-93 Вузли опорні для підйому літаків і вертольотів. Типи і розміри Діючий ГОСТ 13489-79 Герметики марок У-30М і УТ-31. Технічні умови Недіючий ГОСТ 13496.15-97 Корми, комбікорми, комбікормова сировина. Методи визначення вмісту сирого жиру. Зі зміною № 1 Діючий <<< < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 > >>>