Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 6887-3:2014 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування дослідних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 3. Спеціальні правила готування риби та рибних продуктів (ISO 6887-3:2003, IDT)

Дата початку дії

01.05.2015

Дата прийняття

02.12.2014

Дата скасування дії

01.01.2024

Статус

Недіючий

Затверджуючий документ

Наказ від 02.12.2014 № 1429 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними нормативними документами, європейського стандарту як національного стандарту України, затвердження національних стандартів України, зміни до національного стандарту України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6887-3:2014

Розробник

Інститут біології тварин НААН

Додаткові дані

Чинність документа скасована з 01.01.2024 згідно з наказом від 25.12.2023 № 368