Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO 6887-3:2014 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування дослідних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 3. Спеціальні правила готування риби та рибних продуктів (ISO 6887-3:2003, IDT)
Дата початку дії
01.05.2015
Дата прийняття
02.12.2014
Дата скасування дії
01.01.2024
Статус
Недіючий
Затверджуючий документ
Наказ від 02.12.2014 № 1429 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними нормативними документами, європейського стандарту як національного стандарту України, затвердження національних стандартів України, зміни до національного стандарту України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
6887-3:2014
Розробник
Інститут біології тварин НААН
Додаткові дані
Чинність документа скасована з 01.01.2024 згідно з наказом від 25.12.2023 № 368
