Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ГОСТ 7702.2.0-95 М`ясо птиці, субпродукти і напівфабрикати пташині. Методи відбору проб і підготовка до мікробіологічних досліджень

Дата початку дії

01.01.1997

Дата прийняття

27.06.1996

Дата скасування дії

01.01.2026

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 27.06.1996 № 255

Вид документа

ГОСТ (Міждержавний стандарт)

Шифр документа

7702.2.0-95

Розробник

Міждержавний технічний комітет МТК 116 «Продукти переробки птиці, яєць та сублімаційного сушіння»

Додаткові дані

Скасований з 01.01.2026 згідно з Наказом від 29.08.2025 № 239