Найменування документа (укр.)
ГОСТ 7702.2.0-95 М`ясо птиці, субпродукти і напівфабрикати пташині. Методи відбору проб і підготовка до мікробіологічних досліджень
Дата початку дії
01.01.1997
Дата прийняття
27.06.1996
Дата скасування дії
01.01.2026
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 27.06.1996 № 255
Вид документа
ГОСТ (Міждержавний стандарт)
Шифр документа
7702.2.0-95
Розробник
Міждержавний технічний комітет МТК 116 «Продукти переробки птиці, яєць та сублімаційного сушіння»
Додаткові дані
Скасований з 01.01.2026 згідно з Наказом від 29.08.2025 № 239
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
