Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO 6321:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT)
Дата початку дії
01.07.2004
Дата прийняття
11.06.2003
Дата скасування дії
01.02.2020
Статус
Недіючий
Новий документ
ДСТУ EN ISO 6321:2019 (EN ISO 6321:2002, IDT; ISO 6321:2002, IDT)
Затверджуючий документ
Наказ від 11.06.2003 № 102
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
6321:2003
Розробник
Немає даних
Додаткові дані
Відмінено з 01.02.2020 згідно з наказом від 19.08.2019 № 262
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
