Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 6321:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT)

Дата початку дії

01.07.2004

Дата прийняття

11.06.2003

Дата скасування дії

01.02.2020

Статус

Недіючий

Новий документ

ДСТУ EN ISO 6321:2019 (EN ISO 6321:2002, IDT; ISO 6321:2002, IDT)

Затверджуючий документ

Наказ від 11.06.2003 № 102

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6321:2003

Розробник

Немає даних

Додаткові дані

Відмінено з 01.02.2020 згідно з наказом від 19.08.2019 № 262