Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO 660:2009 Жири тваринні та рослинні й олії. Метод визначення кислотного числа та кислотності (ISO 660:1996, IDT)
Дата початку дії
01.01.2011
Дата прийняття
24.09.2009
Дата скасування дії
01.02.2020
Статус
Недіючий
Новий документ
ДСТУ EN ISO 660:2019
Затверджуючий документ
Наказ від 29.04.2009 № 175 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та зміни до наказів Держспоживстандарту України від 27.12.2006 № 375, від 06.07.2007 № 147 та від 13.02.2009 № 72
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
660:2009
Розробник
Український науково-дослідний інститут олій та жирів
Додаткові дані
Скасовано з 01.02.2020 згідно з наказом від 19.08.2019 № 262
