Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови. Зі Зміною № 1 (ІПС № 3-2010) та Поправками (ІПС № 2-2006), (ІПС № 9-2006)

Дата початку дії

01.10.2005

Дата прийняття

17.08.2004

Статус

Діючий

На заміну

ГОСТ 28414-89

Затверджуючий документ

Наказ від 17.08.2004 № 181

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

4335:2004

Розробник

Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Додаткові дані

Зміна № 1 від 01.04.2010