Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин

Дата початку дії

01.10.2007

Дата прийняття

07.09.2006

Статус

Діючий

На заміну

ГОСТ 5897-90

Затверджуючий документ

Наказ від 07.09.2006 № 273 Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, національних змін до міждержавних стандартів та скасування міждержавних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

4683:2006

Розробник

Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152)