Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO/TS 22003:2019 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, які здійснюють аудит і сертифікацію систем керування безпечністю харчових продуктів (ISO/TS 22003:2013, IDT)
Дата початку дії
01.09.2021
Дата прийняття
21.12.2020
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 21.12.2020 № 477 Про прийняття національних стандартів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
22003:2019
Розробник
Технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» (ТК 191)
Додаткові дані
Прийнятий національний стандарт, гармонізований з європейським стандартом, методом перекладу, зі збереженням року першого прийняття цього європейського стандарту як національного методом підтвердження
