Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 22000:2019 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT)

Дата початку дії

01.09.2021

Дата прийняття

21.12.2020

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 21.12.2020 № 477 Про прийняття національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

22000:2019

Розробник

Технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» (ТК 191)

Додаткові дані

Прийнятий національний стандарт, гармонізований з європейським стандартом, методом перекладу, зі збереженням року першого прийняття цього європейського стандарту як національного методом підтвердження