Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO/TS 22002-2:2019 Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування (ISO/TS 22002-2:2013, IDT)
Дата початку дії
01.08.2021
Дата прийняття
14.12.2020
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 14.12.2020 № 440 Про прийняття національних стандартів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
22002-2:2019
Розробник
Технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» (ТК 191)
Додаткові дані
Прийняти національний стандарт, гармонізований з міжнародним стандартом, методом перекладу, зі збереженням року першого прийняття цього міжнародного стандарту як національного методом підтвердження
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
