Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019 Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 1. Виробництво харчових продуктів (ISO/TS 22002-1:2009, IDT)

Дата початку дії

01.08.2021

Дата прийняття

14.12.2020

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 14.12.2020 № 440 Про прийняття національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

22002-1:2019

Розробник

Технічний комітет стандартизації «Системи управління безпечністю харчових продуктів» (ТК 191)

Додаткові дані

Прийняти національний стандарт, гармонізований з міжнародним стандартом, методом перекладу, зі збереженням року першого прийняття цього міжнародного стандарту як національного методом підтвердження