Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ГОСТ 30364.0-97 Продукти яєчні. Методи відбору проб і органолептичної аналізу (ГОСТ 30364.0-97, IDT)

Дата початку дії

01.09.2000

Дата прийняття

02.06.2000

Дата скасування дії

01.01.2026

Статус

Діючий

На заміну

ГОСТ 2858-82 в частині методів відбору проб і органолептичної аналізу

Затверджуючий документ

Наказ від 02.06.2000 № 339

Вид документа

ГОСТ (Міждержавний стандарт)

Шифр документа

30364.0-97

Розробник

Міждержавний технічний комітет МТК 116 «Продукти переробки птиці, яєць та сублімаційного сушіння»

Додаткові дані

Скасований з 01.01.2026 згідно з Наказом від 29.08.2025 № 261