Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 13965:2007 М’ясо та м’ясні продукти. Визначення масової частки крохмалю та глюкози ферментативним методом (ISO 13965:1998, IDT)

Дата початку дії

01.01.2009

Дата прийняття

30.03.2007

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 30.03.2007 № 71 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказу Держспоживстандарту

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

13965:2007

Розробник

Технічний комітет «Молоко, м’ясо та продукти їх переробки» (ТК 140)