Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO 3496:2014 М’ясо та м’ясні продукти. Метод визначання масової частки гідроксипроліну (ISO 3496:1994, IDT)
Дата початку дії
01.07.2015
Дата прийняття
29.12.2014
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 29.12.2014 № 1485 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, європейських стандартів як національних стандартів України, затвердження національних стандартів України, зміни до національного стандарту України, скасування нормативних документів України, міждержавних стандартів в Україні та внесення зміни до наказу Мінекономрозвитку України від 21.11.2014 № 1367
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
3496:2014
Розробник
Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)
