Найменування документа (укр.)
ДСТУ ГОСТ 7454:2009 Консерви з бланшованої, підсушеної чи підв’яленої риби в олії. Технічні умови (ГОСТ 7454-2007, IDT)
Дата початку дії
01.07.2009
Дата прийняття
16.02.2009
Дата скасування дії
01.01.2026
Статус
Діючий
На заміну
ГОСТ 7454-90
Затверджуючий документ
Наказ від 16.02.2009 № 72 Про надання чинності в Україні міждержавним стандартам, зміні до міждержавного стандарту, скасування нормативних документів та внесення змін до наказу Держспоживстандарту
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
7454:2009
Розробник
Технічний комітет стандартизації «Рибне господарство» (ТК 33)
Додаткові дані
Скасований з 01.01.2026 згідно з Наказом від 29.08.2025 № 224
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
