Найменування документа (укр.)
ДСТУ 7353:2013 М’ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання
Дата початку дії
01.01.2014
Дата прийняття
22.08.2013
Статус
Діючий
На заміну
ГОСТ 19496-93
Затверджуючий документ
Наказ від 22.08.2013 № 1010 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними стандартами, затвердження національних стандартів України, змін до національних стандартів України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
7353:2013
Розробник
Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук (ІПР НААН)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
