Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 4823.1:2007 Продукти м’ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 1. Терміни та визначення понять. З Поправкою (ІПС № 11-2011)

Дата початку дії

01.01.2009

Дата прийняття

13.08.2007

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 13.08.2007 № 184 Про затвердження національних стандартів, скасування міждержавних стандартів та внесення зміни до наказу Держспоживстандарту

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

4823.1:2007

Розробник

Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)