Найменування документа (укр.)
ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови. З поправкою (lПС № 8-2007)
Дата початку дії
01.07.2007
Дата прийняття
15.08.2006
Статус
Діючий
На заміну
ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85
Затверджуючий документ
Наказ від 15.08.2006 № 242 Про затвердження національних стандартів, зміни до національного класифікатора України та скасування нормативних документів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
4668:2006
Розробник
Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
