Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови. З поправкою (lПС № 8-2007)

Дата початку дії

01.07.2007

Дата прийняття

15.08.2006

Статус

Діючий

На заміну

ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85

Затверджуючий документ

Наказ від 15.08.2006 № 242 Про затвердження національних стандартів, зміни до національного класифікатора України та скасування нормативних документів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

4668:2006

Розробник

Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)