Найменування документа (укр.)
ДСТУ 2630:2007 Технологічні процеси в кондитерській промисловості. Терміни та визначення понять
Дата початку дії
01.01.2009
Дата прийняття
05.07.2007
Дата скасування дії
01.10.2020
Статус
Недіючий
Новий документ
ДСТУ 2630:2019
На заміну
ДСТУ 2630-94
Затверджуючий документ
Наказ від 05.07.2007 № 144 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
2630:2007
Розробник
Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО