Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 2630:2007 Технологічні процеси в кондитерській промисловості. Терміни та визначення понять

Дата початку дії

01.01.2009

Дата прийняття

05.07.2007

Дата скасування дії

01.10.2020

Статус

Недіючий

Новий документ

ДСТУ 2630:2019

На заміну

ДСТУ 2630-94

Затверджуючий документ

Наказ від 05.07.2007 № 144 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

2630:2007

Розробник

Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152)