Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO/TS 22003:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO/TS 22003:2013, IDT)
Дата початку дії
01.12.2019
Дата прийняття
31.10.2019
Статус
Діючий
На заміну
ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009
Затверджуючий документ
Наказ від 31.10.2019 № 340 Про прийняття та скасування національних стандартів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
22003:2019
Розробник
ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО