Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO/TS 22003:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO/TS 22003:2013, IDT)

Дата початку дії

01.12.2019

Дата прийняття

31.10.2019

Статус

Діючий

На заміну

ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009

Затверджуючий документ

Наказ від 31.10.2019 № 340 Про прийняття та скасування національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

22003:2019

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)