Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT)

Дата початку дії

01.12.2019

Дата прийняття

31.10.2019

Статус

Діючий

На заміну

ДСТУ ISO 22000:2007

Затверджуючий документ

Наказ від 31.10.2019 № 340 Про прийняття та скасування національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

22000:2019

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)

Додаткові дані

Назву змінено згідно з наказом від 23.11.2021 № 452