Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN 12822:2005 Продукти харчові. Визначення вмісту вітаміну Е методом рідинної хроматографії високороздільної здатності. Вимірювання a-, b-, y-, d-токоферолів (EN 12822:2000, IDT). З поправкою

Дата початку дії

01.07.2006

Дата прийняття

21.03.2005

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 21.03.2005 № 67 Про затвердження національних стандартів України, змін до них та скасування національного стандарту

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

12822:2005

Розробник

Інститут кормів Національної академії аграрних наук України