Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN 12821:2005 Продукти харчові. Визначення вмісту вітаміну D методом рідинної хроматографії високороздільної здатності. Вимірювання холекальциферолу (D3) і ергокальциферолу (D2) (EN 12821:2000, IDT). Зі зміною

Дата початку дії

01.07.2006

Дата прийняття

03.03.2005

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 03.03.2005 № 57 Про затвердження національних стандартів України

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

12821:2005

Розробник

Технічний комітет стандартизації «Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки» (ТК 24)