Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 7616:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення здатності соків до зброджування

Дата початку дії

01.07.2015

Дата прийняття

29.12.2014

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 29.12.2014 № 1485 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, європейських стандартів як національних стандартів України, затвердження національних стандартів України, зміни до національного стандарту України, скасування нормативних документів України, міждержавних стандартів в Україні та внесення зміни до наказу Мінекономрозвитку України від 21.11.2014 № 1367

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

7616:2014

Розробник

Немає даних