Найменування документа (укр.)
ДСТУ 7616:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення здатності соків до зброджування
Дата початку дії
01.07.2015
Дата прийняття
29.12.2014
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 29.12.2014 № 1485 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, європейських стандартів як національних стандартів України, затвердження національних стандартів України, зміни до національного стандарту України, скасування нормативних документів України, міждержавних стандартів в Україні та внесення зміни до наказу Мінекономрозвитку України від 21.11.2014 № 1367
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
7616:2014
Розробник
Немає даних