Найменування документа (укр.)
ДСТУ 2630:2019 Технологічні процеси та устатковання для них у кондитерському виробництві. Терміни та визначення понять
Дата початку дії
01.10.2020
Дата прийняття
26.09.2019
Статус
Діючий
На заміну
ДСТУ 2630:2007, ДСТУ 3005-95
Затверджуючий документ
Наказ від 26.09.2019 № 296 Про прийняття та скасування національних стандартів, прийняття змін до національних стандартів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
2630:2019
Розробник
Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152)
Додаткові дані
Назву змінено згідно з наказом від 03.12.2019 № 397
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО