Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 2630:2019 Технологічні процеси та устатковання для них у кондитерському виробництві. Терміни та визначення понять

Дата початку дії

01.10.2020

Дата прийняття

26.09.2019

Статус

Діючий

На заміну

ДСТУ 2630:2007, ДСТУ 3005-95

Затверджуючий документ

Наказ від 26.09.2019 № 296 Про прийняття та скасування національних стандартів, прийняття змін до національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

2630:2019

Розробник

Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152)

Додаткові дані

Назву змінено згідно з наказом від 03.12.2019 № 397