Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 7360:2013 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання ксіліту та сорбіту в дієтичних консервах

Дата початку дії

01.01.2014

Дата прийняття

22.08.2013

Статус

Діючий

На заміну

ГОСТ 29206-91

Затверджуючий документ

Наказ від 22.08.2013 № 1010 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними стандартами, затвердження національних стандартів України, змін до національних стандартів України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

7360:2013

Розробник

Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Консервпромкомплекс»