Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO 8851-2/IDF 191-2:2007 Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 2. Визначення масової частки сухого знежиреного залишку (ISO 8851-2/IDF 191-2:2004, IDT)
Дата початку дії
01.01.2009
Дата прийняття
30.03.2007
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 30.03.2007 № 71 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказу Держспоживстандарту
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
191-2:2007
Розробник
Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО