Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 8851-2/IDF 191-2:2007 Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 2. Визначення масової частки сухого знежиреного залишку (ISO 8851-2/IDF 191-2:2004, IDT)

Дата початку дії

01.01.2009

Дата прийняття

30.03.2007

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 30.03.2007 № 71 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказу Держспоживстандарту

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

191-2:2007

Розробник

Немає даних