Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 8851-1/IDF 191-1:2007 Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 1. Визначення масової частки вологи (ISO 8851-1/IDF 191-1:2004, IDT)

Дата початку дії

01.01.2009

Дата прийняття

30.03.2007

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 30.03.2007 № 71 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказу Держспоживстандарту

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

191-1:2007

Розробник

Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)