Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004, IDF 4:2004, IDT)

Дата початку дії

01.10.2006

Дата прийняття

14.04.2005

Дата скасування дії

01.01.2024

Статус

Недіючий

Затверджуючий документ

Наказ від 14.04.2005 № 90 Про затвердження національних стандартів України та скасування нормативних документів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

5534:2005

Розробник

Національний університет харчових технологій

Додаткові дані

Чинність документа скасована з 01.01.2024 згідно з наказом від 06.11.2023 № 300