Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 6557-1:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту аскорбінової кислоти. Частина 1. Контрольний метод (ISO 6557-1:1986, IDT)

Дата початку дії

01.07.2017

Дата прийняття

21.10.2015

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 21.10.2015 № 133 Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, національних стандартів України, скасування нормативних документів України та міждержавних стандартів в Україні

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6557-1:2015

Розробник

Немає даних