Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO 6634:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту миш’яку спектрометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла (ISO 6634:1982, IDT). З Поправкою
Дата початку дії
01.05.2006
Дата прийняття
11.01.2005
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 11.01.2005 № 10 Про затвердження національних стандартів України
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
6634:2004
Розробник
Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Консервпромкомплекс»
Додаткові дані
Згідно з Поправкою ІПС № 10-2006 вірний шифр документа ДСТУ ISO 6634:2004
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО