Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 6634:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту миш’яку спектрометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла (ISO 6634:1982, IDT)

Дата початку дії

01.05.2006

Дата прийняття

11.01.2005

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 11.01.2005 № 10 Про затвердження національних стандартів України

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6634:2004

Розробник

Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Консервпромкомплекс»

Додаткові дані

Згідно з Поправкою ІПС № 10-2006 вірний шифр документа ДСТУ ISO 6634:2004