Найменування документа (укр.)
ДСТУ ISO 6557-2:2014 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557-2-1984, IDT)
Дата початку дії
01.06.2015
Дата прийняття
02.12.2014
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 02.12.2014 № 1428 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, міжнародних стандартів як національних стандартів України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
6557-2:2014
Розробник
Нікітський ботанічний сад
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО