Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 6557-2:2014 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557-2-1984, IDT)

Дата початку дії

01.06.2015

Дата прийняття

02.12.2014

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 02.12.2014 № 1428 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, міжнародних стандартів як національних стандартів України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6557-2:2014

Розробник

Немає даних