Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ ISO 2450:2007 Вершки. Визначення масової частки жиру гравіметричним методом (контрольний метод) (ISO 2450:1999, IDT)

Дата початку дії

01.01.2009

Дата прийняття

27.07.2007

Дата скасування дії

01.01.2024

Статус

Недіючий

Затверджуючий документ

Наказ від 27.07.2007 № 165 Про затвердження національних стандартів України, скасування нормативних документів та внесення зміни до наказу Держспоживстандарту

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

2450:2007

Розробник

Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (ТІММ УААН)

Додаткові дані

Чинність документа скасована з 01.01.2024 згідно з наказом від 06.11.2023 № 300