Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ-Н CAC/RCP 23:2012 Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики (CAC/RCP 23-1979, Rеv.2-1993, IDT)

Дата початку дії

01.05.2013

Дата прийняття

28.11.2012

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 28.11.2012 № 1355 Про прийняття національних стандартів, гармонізованих з міжнародними і європейськими стандартами, затвердження пробних національних стандартів України та змін до національних стандартів України і скасування національних стандартів України та нормативних документів в Україні

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

23:2012

Розробник

Немає даних