Найменування документа (укр.)
ДСТУ-Н CAC/RCP 23:2012 Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики (CAC/RCP 23-1979, Rеv.2-1993, IDT)
Дата початку дії
01.05.2013
Дата прийняття
28.11.2012
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 28.11.2012 № 1355 Про прийняття національних стандартів, гармонізованих з міжнародними і європейськими стандартами, затвердження пробних національних стандартів України та змін до національних стандартів України і скасування національних стандартів України та нормативних документів в Україні
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
23:2012
Розробник
Немає даних
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО