Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 5076:2008 Вироби кондитерські. Методи визначання ступеня подрібнення шоколаду, шоколадної, кондитерської та жирової глазурі, какао тертого і шоколаду в порошку

Дата початку дії

01.01.2010

Дата прийняття

15.09.2008

Статус

Діючий

На заміну

ГОСТ 5902-80 в частині розділу 2

Затверджуючий документ

Наказ від 15.09.2008 № 328 Про затвердження національних стандартів України, надання пробному стандарту статусу національного стандарту, затвердження зміни до національного класифікатора України та скасування нормативних документів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

5076:2008

Розробник

Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152)