Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови

Дата початку дії

01.01.2016

Дата прийняття

28.05.2015

Статус

Діючий

На заміну

ДСТУ 4487:2005

Затверджуючий документ

Наказ від 28.05.2015 № 45 Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, національних стандартів України, скасування нормативних документів України та міждержавних стандартів в Україні

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

4487:2015

Розробник

Технічний комітет «Олії, жири та продукти їх переробки» (ТК 86)