Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN ISO 6321:2019 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення у відкритих капілярних трубках (EN ISO 6321:2002, IDT; ISO 6321:2002, IDT)

Дата початку дії

01.09.2019

Дата прийняття

19.08.2019

Статус

Діючий

На заміну

ДСТУ ISO 6321:2003

Затверджуючий документ

Наказ від 19.08.2019 № 262 Про прийняття та скасування національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6321:2019

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)