Найменування документа (укр.)
ДСТУ EN ISO 6321:2019 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення у відкритих капілярних трубках (EN ISO 6321:2002, IDT; ISO 6321:2002, IDT)
Дата початку дії
01.09.2019
Дата прийняття
19.08.2019
Статус
Діючий
Новий документ
ДСТУ EN ISO 6321:2022
На заміну
ДСТУ ISO 6321:2003
Затверджуючий документ
Наказ від 19.08.2019 № 262 Про прийняття та скасування національних стандартів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
6321:2019
Розробник
ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО