Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN ISO 27107:2019 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення пероксидного числа. Потенціометричне визначення точки переходу (EN ISO 27107:2010, IDT; ISO 27107:2008, IDT)

Дата початку дії

01.09.2019

Дата прийняття

13.08.2019

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 13.08.2019 № 248 Про прийняття та скасування національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

27107:2019

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)