Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів

Дата початку дії

01.07.2017

Дата прийняття

21.10.2015

Статус

Діючий

На заміну

ГОСТ 26670-91

Затверджуючий документ

Наказ від 21.10.2015 № 133 Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, національних стандартів України, скасування нормативних документів України та міждержавних стандартів в Україні

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

8535:2015

Розробник

Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Консервпромкомплекс»