Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN 12631:2019 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D- та L-молочної кислоти (лактату) методом NAD-спектрометрії (EN 12631:1999, IDT)

Дата початку дії

01.09.2019

Дата прийняття

08.08.2019

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 08.08.2019 № 242 Про прийняття та скасування національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

12631:2019

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)

Додаткові дані

Назву змінено згідно з наказом від 29.10.2019 № 335