Найменування документа (укр.)
ДСТУ EN 12631:2019 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D- та L-молочної кислоти (лактату) методом NAD-спектрометрії (EN 12631:1999, IDT)
Дата початку дії
01.09.2019
Дата прийняття
08.08.2019
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 08.08.2019 № 242 Про прийняття та скасування національних стандартів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
12631:2019
Розробник
ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)
Додаткові дані
Назву змінено згідно з наказом від 29.10.2019 № 335
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО