Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ CEN/TS 16233-2:2019 Продукти харчові. Визначення ксантофілів у м’ясі риби методом ВЕРХ. Частина 2. Визначення співвідношення енантіомерів астаксантину (CEN/TS 16233-2:2011, IDT)

Дата початку дії

01.09.2019

Дата прийняття

08.08.2019

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 08.08.2019 № 242 Про прийняття та скасування національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

16233-2:2019

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)