Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Замовити документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN 16889:2019 Гігієна харчових продуктів. Виготовлення та розливання гарячих напоїв приладами, що виготовляють гарячі напої. Вимоги щодо гігієни, випробування на швидкість міграції (EN 16889:2016, IDT)

Дата початку дії

01.08.2019

Дата прийняття

18.07.2019

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 18.07.2019 № 216 Про прийняття національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

16889:2019

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)