Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ГОСТ 4288-76 Вироби кулінарні та напівфабрикати з рубленого м`яса. Правила приймання і методи випробувань. Зі змінами № 1, 2, 3

Дата початку дії

01.01.1977

Дата прийняття

27.07.1976

Дата скасування дії

01.01.2022

Статус

Недіючий

На заміну

ГОСТ 4288-65

Затверджуючий документ

Постанова від 27.07.1976 № 1814

Вид документа

ГОСТ (Міждержавний стандарт)

Шифр документа

4288-76

Розробник

Міністерство м’ясної і молочної промисловості СРСР

Додаткові дані

Термін скасування чинності перенесено з 01.01.2018 на 01.01.2019 згідно з наказом від 06.12.2017 № 395. Дію відновлено з 01.01.2019 до 01.01.2022 згідно з наказом від 27.12.2018 № 539