Найменування документа (укр.)
ДСТУ EN ISO 5534:2022 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (еталонний метод) (EN ISO 5534:2004/AC:2013, IDT; ISO 5534:2004/Cor 1:2013, IDT). Поправка № 1:2022
Дата початку дії
31.12.2023
Дата прийняття
28.12.2022
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 28.12.2022 № 285 Про пакетне прийняття європейських нормативних документів CEN/CENELEC
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
5534:2022
Розробник
ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
