Найменування документа (укр.)
ДСТУ EN ISO 6321:2022 Тваринні та рослинні жири та олії. Визначення температури плавлення у відкритих капілярних трубках. Точка ковзання (EN ISO 6321:2021, IDT; ISO 6321:2021, IDT)
Дата початку дії
31.12.2023
Дата прийняття
28.12.2022
Статус
Діючий
На заміну
ДСТУ EN ISO 6321:2019
Затверджуючий документ
Наказ від 28.12.2022 № 285 Про пакетне прийняття європейських нормативних документів CEN/CENELEC
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
6321:2022
Розробник
ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
