Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN ISO 6321:2022 Тваринні та рослинні жири та олії. Визначення температури плавлення у відкритих капілярних трубках. Точка ковзання (EN ISO 6321:2021, IDT; ISO 6321:2021, IDT)

Дата початку дії

31.12.2023

Дата прийняття

28.12.2022

Статус

Діючий

На заміну

ДСТУ EN ISO 6321:2019

Затверджуючий документ

Наказ від 28.12.2022 № 285 Про пакетне прийняття європейських нормативних документів CEN/CENELEC

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

6321:2022

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)