Найменування документа (укр.)
ДСТУ EN ISO 6887-3:2022 Мікробіологія харчового ланцюга. Підготовка тестових зразків, початкової суспензії та десяткових розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 3. Спеціальні правила підготовки риби та рибних продуктів (EN ISO 6887-3:2017, IDT; ISO 6887-3:2017, IDT)
Дата початку дії
31.12.2023
Дата прийняття
28.12.2022
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 28.12.2022 № 285 Про пакетне прийняття європейських нормативних документів CEN/CENELEC
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
6887-3:2022
Розробник
ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
