Найменування документа (укр.)
ДСТУ EN ISO 20976-2:2023 Мікробіологія харчового ланцюга. Вимоги та настанови щодо контрольних випробувань харчових і кормових продуктів. Частина 2. Випробування для вивчення потенціалу інактивації та кінетичних параметрів (EN ISO 20976-2:2022, IDT; ISO 20976-2:2022, IDT)
Дата початку дії
08.12.2023
Дата прийняття
04.12.2023
Статус
Діючий
Затверджуючий документ
Наказ від 04.12.2023 № 329 Про прийняття національних стандартів та скасування національних стандартів
Вид документа
ДСТУ (Державний Стандарт України)
Шифр документа
20976-2:2023
Розробник
ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)
ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО
