Текст документа доступний під замовлення

Ціни Демо-версія Заявка на документ

Найменування документа (укр.)

ДСТУ EN ISO 20976-2:2023 Мікробіологія харчового ланцюга. Вимоги та настанови щодо контрольних випробувань харчових і кормових продуктів. Частина 2. Випробування для вивчення потенціалу інактивації та кінетичних параметрів (EN ISO 20976-2:2022, IDT; ISO 20976-2:2022, IDT)

Дата початку дії

08.12.2023

Дата прийняття

04.12.2023

Статус

Діючий

Затверджуючий документ

Наказ від 04.12.2023 № 329 Про прийняття національних стандартів та скасування національних стандартів

Вид документа

ДСТУ (Державний Стандарт України)

Шифр документа

20976-2:2023

Розробник

ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»)