Кошторисні курси з 30 червня по 6 серпня

Відкрито набір на дистанційний курс навчання «Кошторисна справа та ціноутворення в будівництві» з 30 червня по 6 серпня 2015 року. Тема курсу: «Кошторисна справа і ціноутворення в будівництві. Розрахунок кошторисів на будівельні...

Відкрито набір на дистанційний курс навчання «Кошторисна справа та ціноутворення в будівництві» з 30 червня по 6 серпня 2015 року.

Тема курсу:
«Кошторисна справа і ціноутворення в будівництві. Розрахунок кошторисів на будівельні роботи»

Період навчання: з 30 червня по 6 серпня 2015 року

Тривалість: 56 академічних годин

Викладач: провідний спеціаліст з проектно-кошторисної роботи Чеканова Людмила Сергіївна

Курс призначений для фахівців, що бажають підвищити кваліфікацію без відриву від професійної діяльності, а також для тих, хто тільки планує стати кошторисником. Лекції проводяться у форматі вебінарів (інтернет-семінарів), які передбачають «живе» спілкування з викладачем.

Завдяки даному курсу Ви зможете вивчити основи кошторисної справи і ціноутворення в будівництві, а також освоїти принципи та правила складання і перевірки кошторисної документації, НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ. Ви навчитеся складати кошториси «вручну», а також використовуючи сучасну кошторисну програму Будівельні Технології - КОШТОРИС. Дистанційний формат навчання дозволяє знизити витрати на навчання, вільно планувати свій час - приступати до вивчення теорії та виконання практичних завдань, тоді коли Вам це зручно!

Детальніше про курс ...

З питань навчання, будь ласка, звертайтесь:

Тел.: (057) 714-00-56, (067) 578-99-00
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Джерело: http://edu.smeta.ua