Безкоштовний Інтернет - семінар «Інноваційний доступ до нормативної та законодавчої документації» .

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у безкоштовному інтернет-семінарі (вебінарі ) на тему: «Інноваційний доступ до нормативної та законодавчої документації. Можливості Інтернет-сервісу БУДСТАНДАРТ Online».   Дата провед...

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у безкоштовному інтернет-семінарі (вебінарі ) на тему:
«Інноваційний доступ до нормативної та законодавчої документації. Можливості Інтернет-сервісу БУДСТАНДАРТ Online».

 

Дата проведення: 20 жовтня 2015

Місце проведення: інтернет-семінар (вебінар)

Підключення до вебінару: 13.30

Тривалість: 3 години (з урахуванням реєстрації на вебінар)

Вартість: безкоштовно

 

Реєстрація на вебінар >>>

Мета вебінару: ознайомлення з можливостями сервісу Будстандарт Online з організації доступу до актуальних версій нормативних і законодавчих документів України в галузі будівництва, проектування, охорони праці, пожежної безпеки, екології, енергетики...

У ході вебінару Вам відкриється унікальна можливість поспілкуватися з керівником проекту БУДСТАНДАРТ, задати питання, дізнатися про перспективи розвитку даного проекту і безкоштовних сервісах, доступних користувачам БУДСТАНДАРТ вже сьогодні!

Запрошуємо взяти участь у вебінарі керівників будівельних і проектних організацій всіх форм власності, головних інженерів, метрологів, фахівців відділу стандартизації, інженерів з проектно-кошторисній роботі, фахівців з охорони праці, екології, пожежної безпеки, фахівців дорожньої галузі.

Докладніше про вебінар >>>

З питань участі у вебінарі, будь ласка, звертайтесь:

тел. 057 714-00-56, 057 752-04-35, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Джерело: cl.com.ua